torsdag 2 maj 2013

Tung dag.

En riktigt tung förlust idag mot Irland idag. Alla var ändå riktigt nära i sina matcher. Jag var nog den enda som inte var helt nära dock. Rasmus vann med 3-0 även om det var nära i två av gamen men briljerade i mittgamet med 11-0. Alex hade ledningen i alla gamen men tappade tyvärr på slutet men tar nog med sig mest av alla idag på erfarenhetskontot. Romain fick inte riktigt till det och har haft problem med känslan. Han kämpade dock på bra och försökte spela helt mot sina egna principer dock utan framgång. Ett sargat lag hade möte precis och vi får försöka sova på saken och komma igen imorgon. Då är det dags för match mot Österrike. Vilka som spelar är inte bestämt utan det beslutas imorgon på frukosten.

Matchen imorgon spelas 1200 och kommer också att sändas direkt.

Damerna har jag haft dålig koll på men de lyckades dock ta en individuell vinst idag. De har två matcher kvar. Först mot Danmark imorgon förmiddag och sen mot Italien senare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Upp med huvudet!
kom ihåg vad Churchill sa:
"...ge aldrig, aldrig, aldrig, aldrig upp!"
Sätt några nickshots också...!

Anonym sa...

Bra att de säger på squashsite att de sänder live men inte har startat streamingen än...

Anonym sa...

Trist med förlusterna; känns som det var lite stolpe ut i några matcher. Finns ju iofs tråkigare ställen att dränka sorgerna i än i Amsterdam.