måndag 5 november 2012

Ännu en kategori

Det är nästan så att vi måste lägga in en kategori till.
Cirkus-kategorin (eller det andra John White-priset)
Den här är helt sjuk.Se till att fylla i formuläret ni som är inne så det kommer in så mycket namn som möjligt att rösta på se inlägget innan detta.
Det är bara att fylla i de namn du tycker passar för respektive kategori i formuläret. Helt anonymt är det så nu som fyller i mitt namn på alla ställen får tyvärr ingen extrastjärna (åtminstone ingen som jag vet då).
Formuläret finns HÄR

3 kommentarer:

Bryttne sa...

Apropå sjukt....
Här i Bangkok har vi nästan 40 grader i skuggan och på banan mätte vi upp mer än 30 grader. Herregud, ålder + fett + värme = TUFFT!! Hoppas kunna spela bättre imorgon - får skylla dagen på att flygningen från Atlanta till Bangkok var rätt lång (!). Såg ni Ashour mot Gaultier i senaste finalen? Tala om sjukt - BRA! Ashour är bara helt grym.

Anonym sa...

Tycker inte de är riktigt rättvist bedömt.. Ashour är grym men gaultier var mentalt borta i den matchen.. Såg väldigt nervös ut och slängde helt bort matchen så tror till och med rösner hade vunnit den 3-0... (om gg hade varit lika spänd mot rösner vet ja ju ej då men...)

Willstrops form svackande nu när Hongkong och VM kommer...not good!! Speciellt inte när han har världens bästa lottning. Vem vinner vm tror ni? Vem klarar sig igenom dödens halva??

//TG

Anonym sa...

Ashour har det helt i sina egna händer, som jag ser det. Är han på hugget spelar det inte så stor roll vad övriga hittar på. Han är klart bäst när han är på rätt humör.

/Ling