fredag 5 oktober 2012

Jonas Cup 2012

Jonas Cup i är igång.
Gårdagen hade ett flertal välspelade matcher.
Carl Remle - Jonas Ulvsbäck kanske var den bästa där Remle lyckades vända 0-1 till vinst efter fyra bra game.
Även matchen Gustav Runersjö - Michael Babra var bra och spännande. Runersjö som bara varit tillbaka i landet en vecka efter utlands-vistelse visade att det går bra att leva på talang även om orken tröt på slutet. Sen spreds det en del bollar också men kul spel och spännande. Babra lyckades ta sig samman i sista gamen och vann 3-2.
Även B-klassen hade ett par spännande matcher. Det roligaste gamet var sista mellan Hans Ling och Gabriel Alares där tillslut Ling kunde ta hem det men först efter 38 bollars spel. 20-18 slutade det.
Idag lördag blir det nog en hel del spännande matcher. B-klassen har fyra ganska ovissa kvartsfinaler där det inte finns några klara favoriter vilket nog gör att nerv och spänning blir hög.
Även elitklassen har kvartsfinaler men lite mer favoritbetonat. Svårast att sia om kan bli André Wikström mot Christian Borgvall men även de andra matcherna kan bli kul.
Om seedningen i elit går som förväntat blir det två riktigt tuffa semifinaler under kvällen.
Se schemat för dagen HÄR
Välkomna ned och titta!
Vi kommer även sända från bana ett för er som inte kan komma ned till hallen.
Fredagen spel HÄR
Bra startfält i båda klasserna.
se lottningen HÄR

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ska jag berätta vilka som vinner eller förstör det för de som tänker titta?

Christian Drakenberg sa...

Berätta du. Du kan ju ha fel.

Anonym sa...

I elit-finalen besegrar Christian Drakenberg Rasmus Hult. I B-finalen besegrar Hans Ling Ola Klevard.

Gustav Z sa...

Tack för mkt bra stream Draken!

En Peter sa...

Måste bara säga att upplägget med att spela ut alla matcher är fantastiskt kul! Tror att alla uppskattar detta, inte minst dom som behöver resa långt. Det är ju så himla trist att endast få en match. Tyvärr funkar ju plate systemet ofta rätt så dåligt.
Hur är det idag - får man poäng även för matcher utanför huvudturneringen? Om inte - varför inte införa det? Det skulle göra att fler stannade kvar och inte bara spelade utan skapade trevlig atmosfär på tävlingen.

Christian Drakenberg sa...

Ja hoppas de flesta gillar det. Ja det är poäng även i de matcher som är utanför huvudturneringen så alla måste spela ut för att undvika ev förlustpoäng.