torsdag 3 maj 2012

EM dag 2

Det var två matcher under gårdagen.
Vi började mot Slovakien där alla spelare spelade stabilt och såg till att vinna.
Calle Löfvenborg var den enda som fick kämpa lite extra då han togs till fem game. Calla drog upp en liten skada som gjorde att han inte kunde gå riktigt för fullt. Skadan är troligen inte av störra natur än att han är ok för att fortsätta resten av turneringen.
Så klara 4-0 mot Slovakien och en smakstart.
Kvällens motstånd var sedan Österrike där det genast blev hårdare. Seb Victor började starkt och vann med klara 3-0 och spelade riktigt bra. Jag själv kom dirket på bakfoten och kom inte riktigt in i matchen mot Aqel Rehman och spelade dåligt men fick med mig ett game.
Jocke kämpade bra och även han fick med sig ett game. Kul vara att Alex nu hade fått chansen med en rejält tejpad fot, efter förra helgens stukning. Han började lite trevande men spelsade sig upp sig klart och vann med 3-1. Och foten höll det var nästan det viktigaste.
Viktiga game med då kan det nog visa sig att denna pool kan bli riktigt jämn.
Så summa en vinst och en förlust för dagen.
Torsdagen har bara en match på schemat mot gamla stornationen Wales. Vi spelar 18:15 idag så det blir en lugn start med träning vid lunch för att sedan ladda upp för match.

Tyvärr verkar det svårt att få iväg någon ok sändning från hallen då det är många som slåss om nätet. Gör nya försök idag men hoppas tyvärr inte på så mycket.
Det sänds annars från huvudbanan om man vill se HÄR
Alla resultat finns HÄR

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till Christian. Kramar
Mamma

Anonym sa...

Undrar vart man kan se vilka som spelar på glasbanan vilka tider.. Hittar inget sånt schema. Hittar heller ingen kontakt för detta.

Hade varit bussigt om du kunde få reda på detta.

Christian Drakenberg sa...

Kolla har for schema.
http://squash-events.de/etc2012/results/lineup_stage2.pdf
Annars sandningen har: http://etc2012.squash-events.de/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=100