måndag 6 februari 2012

Tipstävlingen

Resultaten från SM-Tipstävlingen då?
Det var riktigt jämt bland de som skickade in svar.
Poängen gavs för varje rätt placerat tips. Inga extrapoäng om man var nära utan bara rätt tips gav poäng.
4 personer hamnade på 13 poäng. Max var 22 poäng 7 poäng i elitklasserna om man hade rätt semifinalister, finalspelare och vinnare samt 2 poäng i de andra klasserna vinnare och tvåa.
De som hade 13 rätt var Hans Ling, Daniel Hirsch, Rasmus Hult och Niclas Fredriksson och bland dessa var det bara en som tippade rätt vinnare i herrklassen och det fäller avgörandet.
(Bara tre av alla inskickade gissade rätt vinnare i både dam och herr. Alla hade rätt dam)
Två av dessa är tom mina egna lagkamrater och de tippade inte på mig. Att Rasmus tippade på sig själv var ju helt naturligt. Jag hade också tippad på mig själv i det läget.
Det gör att Niclas Fredriksson tar hem SM-bucklan i "tippning". Priser från Titan Niclas det fixar vi på hallen när du har vägarna förbi.

2 kommentarer:

Niclas sa...

Yes!!

Jag tyckte det gick jättedåligt för mig i tippningen. Jag hade t.ex. missat att Zimdahl skulle spela. Jag brukar alltid "slänga bort" ett tips genom att tippa på mig själv men det hade jag inte gjort den här gången. Inte för att det hade spelat nån roll för jag hade mina 13 rätt i elitklasserna (jag hade Josefa som tvåa).

Nästan tjänstefel av SSK:s ordförande att tippa en intersquashare som vinnare... :)

För egen del var SM min bästa tävling någonsin. Jag spelade två matcher och förlorade båda. Men två WO:s dessförinnan gav mig en rejäl boost på rankingen. :)

Herr H sa...

@Niclas: jag tippade Rasmus som segrare bara för att ge Christian den där extra tändvätskan. Det funkade tydligen, så jag skulle hävda att jag har del i SM-guldet ;-)
/Daniel Hirsch