fredag 6 maj 2011

Skumpadags

Gissade på noll poäng på hela säsongen och lovade skumpa om Karlstad tog fler än fem poäng. Nu har de fyra och är ganska nära det bubbelfyllda priset. Flaska är inköpt och befinner sig strax på väg ner till Linköping för att kylas.
Lycka till säger jag och ser gärna att ni inte sparar på något imorgon om poängen går åt ert håll.
Om nu Karlstad inte lyckas skarpa ihop två matcher under helgen så har vi ju en flaska över. Men om detta nu skulle ske så skänker jag den istället till vinnarna imorgon. Det står som sagt mellan trion Malmö, Intersquash och Roslagen där Malmö står som favoriter. Men det kan ju komma en eller annan överraskning vem vet......

Tyvärr kommer jag inte vara på plats under helgen så alla uppdateringar med resultat är varmt välkomna. I valet mellan landslaget och klubblaget vann landslaget denna gång tyvärr även om det är tråkigt att inte vara med då det avgörs.

Lycka till alla som spelar och kör hårt men schysst i världens roligaste sport.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gick det för Karlstad?

Anonym sa...

7 poäng kammade dom hem till slut! *bubbel, bubbel*

Anonym sa...

Tack för skumpan, den var god! Smakade gott vid vår lagsamling inför banketten senare på lördagskvällen.

Hade förstås smakat ännu godare om huvudpersonen själv varit närvarande vid utdelningen... Men ersättaren D Hirsch skötte sitt uppdrag med den äran!

Poängskörden var i trakten av vår målsättning - att kunna tangera Sundsvalls poängskörd från debuten i Elitserien. Att detta sedan renderade skumpa ser vi mest som en bonus.

Om vi klarar kvalet får det bli nya mål och ambitioner. Och kanske nya vadslagningar, Draken!?!

"Kvant 4-ever"

Draken sa...

@kvant 4-ever ja hoppas det går bra för er. Det är bara att komma med förslag om vad. Jag är inte så svår.

Anonym sa...

Stort grattis Karlstad! Ni överträffade allas (utom eventuellt era egna) förväntningar! Dessutom är era seriehelger de jag hört mest gott om.

Jag önskar er lycka till nästa säsong.