torsdag 14 april 2011

Plats i lokaltidningen!Äntligen får man komma med i "lokaltidningen". DN var och hälsade på i Gärdets squashhall i mars och idag kom artikeln ut.
Kul att de uppmärksammar squash. Artikelserien heter 08-profilen där de presenterar en del idrottare från Stockholm.

8 kommentarer:

Gustav Z sa...

Kul!

Skönt också att du äntligen erkänner att du medvetet stör motspelaren, så småfult som du spelat i alla år!!

;-)

Draken sa...

Ja eller hur. :-)
Vi diskuterade just det att man är på samma bana och jag försökte förklara en orsak till att man fortfarande kan vinna matcher trots mina "otroligt gamla ålder".
Förklaringen var den att man har en viss "historia" bakom sig och den får ofta motståndaren i huvudet bara man är på samma plan när man möts. Och det ger en viss "fysisk respekt" typ det sa jag. Det blev då till att man är i "stör med finess".

Som sagt man förstår varför vissa stora stjärnor tycker det är jobbigt att prata med pressen då orden återges via journalisternas huvud.
Även om detta inte var helt åt skogen.
Även målsättningen att vi ska bli åtta på EM är lite konstig topp åtta var svaret och att komma tillbaka till A-gruppen. Vi kan ju bäst komma 9:a i år.

Gustav Z sa...

Ja precis!

Dels att allt skall filtreras genom journalistens huvud plus att man själv skall hålla tunga rätt i mun vid intervjutillfället.

Som tur är ett problem som sällan infinner sig för oss squashare:-)

Dunder intervjuade ju oss efter tisdagsmatchen i Karlstad vilket jag tycker var jätte bra! Säkert kul för den faktiskt rätt stora publik som var där. Speciellt att få höra Mustonen ge sin syn på PSA squash med mera. Jag har ingen aning om vad jag sa under min intervjun men det va nog en hel del konstigheter!

Herr H sa...

Fick du inte läsa ens dina citat innan tryck? Eller var det inget citat det där med respekt/finess? Måste säga att jag tycker att det är ett undermåligt resultat av journalisten. Jag mejlar mina texter till alla jag intervjuat om de ber om det och ibland erbjuder jag det innan de bett om det. Att jag skulle få tillbaka två faktafel i en så okomplicerad text är extremt ovanligt.
/Daniel Hirsch

Anonym sa...

FY FAEN VAD BRA!!!
Vi behöver mycket mer sånt här i Sverige för att locka mer folk till hallarna!
Stort grattis!!!!

Anonym sa...

Kul att de har lagt in en squashboll i rubriken också.

För det är väl inte en bild på Globen?

Anonym sa...

Vart är Juniorerna ifrån SSK?
Pelle

Kalle sa...

Skoj! Mer sånt här i lokaltidningen. OS nästa!