måndag 24 maj 2010

Resultat Gärdets Cup 2010

Säsongens sista tävling avslutades i helgen på Gärdets squashhall i Stockholm.
Lördagen var fullmatad med matcher och värmen gjorde att det blev många långa matcher på alla banor. Schemat var som mest dryga timmen försenat.
Dagen började med en lång match i fem game i elitklassen mellan C Borgvall och M Backman.
Borgvall lyckades, med millimetrarna på sin sida, krångla sig ur ett 6-10 läge i femte game till vinst 12-10.
Även den andra elitmatchen mellan Joakim Nilsson och Jonas Ulvsbäck gick till fem game där veteranen Ulvsbäck vann.
Lördagens kämpe måste vara Leo Larsen, Borås som först förlorade en hård match (fem game)mot Björn Resare i B-klassen. Hamnade sedan 0-2 underläge i sin match i C-klassen mot F Norberg och lyckades sedan vända i tre hårda game till vinst. För att sedan vinna semifinalen mot Ulf Jonsson. Och alla dessa matcher med en hårt tejpad fot som gjorde att han haltade ganska bra i början av alla matcher.
Söndagen spelades bara finaler och Leo spelade konstigt nog den lättaste matchen i finalen mot Sasa Galic och behövde bara 3 game för att ta hem vinsten i C-klassen .
Mathias Bergenhök var klart starkare i D-klassen och vann lätt med 3-0 i finalen mot Johan Evén.
I B-klassen spelade Erik Hemmingsson, som var riktigt illa ute i sin semi på lördagen (låg under 5-9 tror jag) mot Victor Carstenius och vann i tre bra spelade game
Finalen i elit spelade mellan Romain Tenant och Christian Drakenberg. Två spelare som möts ett otal gånger. Drakenberg förlorade första game men vände sedan till vinst i fyra game.
Se alla resultat HÄR klicka på lottningen till höger.

Inga kommentarer: