söndag 14 februari 2010

Klubbmästerskap 2010 bits'n'pieces

6353 poäng spelades det och 393 game fördelat på 114 matcher.
17 vinnare.
Se delar av söndagens finaler HÄR (med bla en dubbel drygt 20 minuter in i klippet)
Den äldste vann en klass. Simon Liledahl tog hem segern i herrar över 75 efter 5 välspelade game. Simon som är 85 och såg pigg ut efter matchen som tog knappa halvtimmen.
Några förväntade vinnare, i open damer och herrar Christian Drakenberg och Cajsa-Marie Gulin) som har vunnit ett otal gånger var och fyller på glasskåpet. (alla vinnare får ett exklusiv glas med Stockholms SKs emblem på).
Jonas Thurdin vann för första gången en klass efter många års försök (herrar C).
Ett oväntat par tycker jag åtminstone (dock inte "Rasmus" som önskade en seedning på laget) då Drakenberg tog hem dubbeln med partner Ljungberg. Trodde det skulle bli svårt men taktiken fram-bak gav succé men även en del träningsvärk för den som spelade fram.
Erik Jonason vann en mycket bra final i yngsta veteranklassen Ö35. Carl Ribbing vann en klass välförtjänt efter besök i tre finaler.
Det finns hur mycket som helst att skriva om en sådan här helg. Det är inte många sura miner och alla kämpar hårt. Spelet är som önskat schysst men hårt som det ska vara.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul KM! Skoj att titta på några matcher live. Såg bl a en liten stund på Ö75 klassen. Imponerande att den togs hem av en 85-åring.

Jo, en seedning på Drakenberg/Ljungberg hade inte varit fel. Men Wahlstedt/Wilhelmsson såg heta ut i semin såg jag.

En av de kortare matcherna måste ha varit Resare - Drakenberg, 3 game på 8 minuter...

Reflektioner från
"Rasmus"

Bryttne sa...

Det var ju inte optimalt att spela två vänsterhänta i samma lag men Gustav var grym så det gick ju rätt bra när vi körde fram/bak istället för sida/sida.
Skitkul var det även om vi gärna spelat final också.

Dubbel är fantastiskt kul tycker jag. Önskar vi hade haft en dubbelbana eller klubb med flyttbara väggar.

Anonym sa...

Enda med dubbeln är att jag tycker för få använder glasögon. Det är egentligen vansinnigt; fick t ex inte du en boll lite väl nära ena ögat Peter? Mvh TO

Bryttne sa...

Jo, glasögon borde man defintivt ha....och hjälm.Facit för mig var en blåtira och en bula.
Fast det var jäkla kul i alla fall!

Nästa gång så blir det dock ögonskydd!

Faktum är att man egentligen borde ha obligatorisk träning på dubbel också. Det är viktigt att träna på att INTE slå i alla lägen utan man måste vara försiktig.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色