onsdag 10 februari 2010

För alla SSK:are

För er SSK:are som läser detta så hittar ni helgens KM-lottning HÄR
Och för er som inte är medlemmer kan ni gärna gå in och kolla på ett KM som spelas i ganska många klasser. 120 starter och 104 matcher slå det ni som kan. Och det är på tre banor...

14 kommentarer:

Bobo af E sa...

Underbart med en Ö75 klass! Visar verkligen att squash är en sport man kan utöva livet ut. Ger hopp för oss som passerat 20 :-)

Undrar bara varför Drakenberg/Ljungberg inte är seedade i dubbelklassen?

Anonym sa...

Om jag inte räknade fel i hasigheten syntes Ola K:s namn bara i fyra klasser på KM. Det är väl inga skador som håller tillbaka dig, Ola?
Skämt åsido, lycka till med spelet och en ömmande kropp på måndag morgon ;)...

Ikväll kan det bli bra squash i engelska mästerskapen. Matthew mot Walker får garanterat min uppmärksamhet. Kanske Draken och några fler squashnördar också tittar in under kvällen på livesquash.tv?

P.S Ja, vi är lite avundsjuka på SSK:s KM här hemma i Karlstad...

"Kvant 4-ever"

Draken sa...

Drakenberg/Ljungberg är ett oprövat kort därav ingen seedning. Men framförallt är kan man se på vilka som är med i lagen och de andra är pappret bra mycket bättre...men vi får se.
Sant det är bara Resare som spelar 5 klasser som ska spela mer.

En av spelarna i Ö75-klassen är tom över 85 den andre bara 79...

det blir nog lite livesquash vid sidan om kvällspasset på hallen ikväll.

Bryttne sa...

Härligt med dubbel vill jag säga!
Det gör att överåriga Göteborgare med knäproblem ändå kan få leka liiiite grann.
Två vänsterhänta som väl ändå tar priset för största åldersspridning i laget. Alltid något. Stackars Gustav - vad du kommer att få springa.....
Vi ses!

Bryttne sa...

Jo, jag har nu fått Saudi 09 finalen mellan Ashour och Matthews levererad från Kanada. Det är en jävla bra match!!
Vi snackade om att ha en filmkväll på klubben (Gärdet förstås!!!) - vad säger du Draken? När kör vi?
Jag tar med DVD + spelare + projektor, har även duk om så skulle vara. Någon annan får stå för bärs, läsk, chips och annat godis.
Om det inte funkar på klubben ifall alla banor är bokade vilket dom ju normalt är så kanske vi kan köra hemma hos någon eller på något kontor (Svante??)?

Anonym sa...

"Att göra en Klevard", mao spela två-tre matcher efter varandra är numera ett begrepp på Gärdets squash. Det kommer han ha nytta av under KM.

Imponerande av Resare och Ola och ställa upp i så många klasser, men jag såg att det blev WO från Resare mot Erik Jonasson i A-klassen.

Anonym sa...

Det verkar inte gå att se matcherna live på livesquash.tv, eller? Jag har "köpt" daypass för dag 4, 5 och 6 (för £0 per styck) men jag hittar bara replays, och inga livestreams. T.ex. så ska Barrington möta Willstrop om en timme (18:45 engelsk tid). Det kanske dyker upp på http://livesquash.tv/index.php?option=com_event&view=eventdetail&eventid=7#upcoming, eller?

Anonym sa...

... den som väntar på nåt gott...

Det gällde bara att vänta lite tills man kom lite närmare matchstart -- då dök det upp en "watch live!"-länk på sidan.

Anonym sa...

... men var tusan är chatten för livesquash.tv? :)

Anonym sa...

Man måste använda IE eller Firefox för att se chatten.

Gustav Z sa...

Ngn som vet hur Mathew-grant kunde ta 70 min med dessa siffror.

11/6, 13/11, 11/5 Extremt långa bollar, mkt let eller ngn skada?

PJealcloeb sa...

Är i Dublin för att utvärdera spelare på Irish Junior National Championships. Skulle nog hellre vara på SSKs KM. Kanske vi kan få till en "klubbmatch"?

Gustav Z sa...

tydligen skadebreak som gjorde att det tog så lång tid. Matthew lär även ha erbjudit en let efter gamevinnst 12-10 i andra då bollen studsade snett på handtaget(!).

Draken sa...

Kolla upp vad som behövs för en klubbmatch. Tror det kan finnas många som kan tänka sig en resa till den gröna ön om inte de vill åka till Stockholm.