söndag 24 januari 2010

Legenderna gör upp!


Inget man vill missa. Någon som kan betala och se till att få till en sådan här match i Sverige?
Ska genast kolla vad det kostar.
Se HÄR

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den matchen måste man ju se. De är båda fortfarande fantastiska spelare. Det står att den börjar 7:30 PM, jag antar att det är EST. Det blir i så fall 01:30 AM (på natten) svensk tid.

Förresten har Tuborg använt sig av squash i deras senaste reklamfilm: http://www.tuborgsquash.dk/. Eller.. squash.. ja de påstår att det ska vara squash iallafall...

Anonym sa...

Köpte ett årsabonnemang på www.psasquashtv.com för $80 i förrgår. Riktigt bra kvalite faktiskt. Igår var det en riktig nagelbitare mellan Shabana och Ali Walker.

Anonym sa...

Jag köpte också ett årsabonnemang vid första omgången av JP Morgan. Det har varit några fantastiska matcher så här långt. En grej jag gillade med psasquash.tv var att man kunde tanka hem vissa matcher långt efter att de har gått. Man verkar inte ha den möjligheten på psasquashtv.com tyvärr.

Jag ställde väckarklockan för att kliva upp och se Power-Nicol-matchen i natt, men jag var för trött och tog mig inte ur sängen. Är det någon som vet hur det gick?

Nalle sa...

Jag satt uppe och såg fighterna i går natt. Det var verkligen kul att se Power-Nicol-matchen. Dom körde verkligen på 100% och inget blaj blaj som man kan se i uppvisningsmatcher. Det var verkligen en underhållande fight och Power hade fortfarande sina otroliga trick-schot som fick hela publiken (och mig) att ljubla.
2-0 till Nicol blev resultatet och dom var heeeelt slutkörda.
Så du som har ett årsabonnemang kommer att kunna se alla matcher som spelats i psasquash-regi så fort replayen har lagts upp tror jag.

Hoppas på bra matcher i natt!!!

Anonym sa...

Lite kort från intervjun efter Power-Nicol-matchen: http://www.youtube.com/watch?v=zA2IpUVgqkQ