torsdag 12 november 2009

Ryggen mot väggen var det....

Börja med att läsa ännu en artikel från "Kvant 4-ever" som har koll på det mesta. Artikeln

Dock inte det Santiago som ligger i Spanien där en svenska har gått till kvartsfinal i en WISPA-tävling. Lycka till idag Josie!
Läs om Santiago de Compostella HÄR
Resultaten finns HÄR

En squashepok det låter bra. Har nog aldrig riktigt tänkt så men kanske det. Och slut tar ju nästan allt så det stämmer ju också frågan är bara när?

Har ju också ganska många likheter med världsmästaren Amr Shabana så då borde det ju ta slut i år för att sedan komma tillbaka nästa år för att vinna mästerskapet om historien ska upprepa sig. (Amr har ju vunnit sina 4 titlar de senaste udda åren)

Och helt klart ryggen mot väggen.

Får hoppas att oddsen blir höga då så att någon kan tycka att ett chansspel kan ge något om man ska få några tips numer.......
För odds till SM har utlovats från betsafe.se

Innan dess sätter elitserien igång på tisdag där Svenska mästarna Intersquash ska försöka vinna nere i lejonkulan där de inte vunnit på många år. Har vi riktig tur så kommer just Amr Shabana men han står nog över denna gång och vi får hålla tillgodo med kometen Rasmus Hult så länge det är nästan lika bra ;-).

4 kommentarer:

Gustav Z sa...

Kom igen Josefa! Kör hårt och vinn vinn vinn!

Anonym sa...

Point taken... Det här med geografi har inte varit min starka sida. Vilket du säkert märkte, Draken, i samband med dina famösa almanacksbilder från de Norrländska vidderna ;)...

Måste bara kort kommentera ett par iaktagelser från Santiago Open (i Spanien). När händer det att en match mellan en 3:e och 6:e seedad spelare är över på 10 minuter?1?
Eller att en final mellan 1:an och 3:an går till 5 games och är slut efter 29 minuter?!?
Med ca 2 minuter spilltid mellan gamen (pausvila, bollvärmning etc)så blir det effektiv speltid på 21 minuter. Eller 13,5 sek per boll!
Så lång tid brukade det ta för en del av mina motståndare att serva...

Hoppas matten blev rätt nu i alla fall. Sedan anade jag ett litet drag av bitterhet i din kommentar, Draken. Ungefär som att du blivit detroniserad från tronen redan innan SM.
Kanske är näven nu knuten i fickan? Kanske har det bliviti ett par extra löprundor och slagträning på morgonen efter läsningen av krönikan?
Gott så! Mästare ska falla med flaggan i topp. Eller visa att besserwissrar har fel...

"Kvant 4-ever"

Bobo af E sa...

Hur det än är med mästarkampen mellan Draken och Hult så behöver vi fylla på med nya talanger som kan ta över om 10 år.

Fick denna länk av en klubbkompis. http://www.playsquash.ca

Mycket imponerande och något för Svenska Squashförbundet eller kanske Östsvenska Squashförbundet att låta sig inspireras av. Massor av härliga argument varför vår sport är den bästa sporten i världen!

Det ser också ut att vara ett härligt exempel på när en massa olika aktöter samverkar och satsar tillsammans.

Kul om vi kunde göra något liknande i Sverige!

Draken sa...

Ryggen mot väggen var det....
;-)
Du missade en bra match idag Kvant 4-ever. Den hade du kunnat skriva mycket om.

Gissar att vi ses "live" nu när man ska till Case efter vinsten idag.

/Christian