torsdag 10 september 2009

Följ British Open live

Idag börjar British Opens huvudturnering för herrarna.

Tipsar som vanligt att matcherna går att följa direkt på nätet. Skaffa ett konto på bwin.se och klicka sedan in på Livespel så kan man även spela på matchen och tjäna ihop lite pengar om man har rätt.

14 kommentarer:

Gustav Z sa...

Amr Shabana verkar riktigt het igen! Förkrossande vinst i första omgången och kommandes direkt från seger i US Open. Saknar iofs hans finalmotståndare Ramy Ashour? Skadad?

Synd för elitseriespelande Amr Swelim som var skiljebollar i avgörande game från att ta sig in i huvudturneringen... Han kommer nog revanchsugen till ECC. Även Simon Rösner kommer till GBG som tog sig in i huvudturneringen där det dock tog slut mot Adrian Grant

Gustav Z sa...

Kan man se matcherna på bwin Draken? Eller är det psalive.tv som gäller? Eller finns det ngn annanstans?

Shabana-Palmer hade ju varit rätt skoj t.ex.

Draken sa...

det bästa är psalive.tv men det kostar också. Direkt visas matcherna även på bwin.se under livespel. Och då måste du ha ett konto där. Och det visas i en liten ruta. I efterhand är det bara psalive som gäller.

Draken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

På tal om ingenting och i brist på ett bättre ställe att fråga, hur gick det med den där squashfilmen som Palmlöf skulle göra om dig, Draken? Blev det projektet nerlagt, lagt på is eller vågar man hoppas på att få se filmen någon gång under 2010?

Draken sa...

Ja bra fråga. Den är nog på gång men vi vet inte om det blir slutfört. Har filmat en del under sommaren. Om det blir något så blir det nog till 2010 tror jag. Tanken var att det skulle börja och avslutas med SM-tävlingarna dvs ett år- Nu blev ju SM flyttat så vi får se hur det blir.

Palmlöf har dock inget med saken att göra. Det är en Mikael Hådell som ligger bakom allt filmande och produktion. Se http://www.farelmedia.se/ där han har sin hemsida Kolla gärna in under filmer där finns en del att se.

Anonym sa...

Alltid lika kul att se Shabana på spelhumör... Lite förbannad blir man allt när en så gudabenådad talang av hans kaliber bara slänger bort matcher emellanåt.

Har du tur Draken får du möta honom en kall, vindpinad novemberkväll när squash inte känns det minsta motiverande.
Ja, utom för ideellt spelande svenskar med starkt patos för squash, förstås!

Ska ändå bli spännande att se hur det går i BO-finalen imorgon. Tror att många med mig unnar "Jimbo" att få lyfta bucklan sett till fjolårets final.
Givetvis undantaget herr Matthew...

"Kvant 4-ever"

Draken sa...

Så man kan få slå en omotiverad världsstjärna? Känns inte så kul direkt. Skulle hellre få storstryk av en Shabana på spelhumör. Man kan ju inte bara se på resultaten via siffror....
Tänkte faktiskt se matchen idag la precis barnen i början för att sedan sätta mig ned och titta men det gick ju som sagt lite för fort och han bara med eftersnacket...

Och ja Jimbo är värd en vinst tror morgondagen blir en riktig kämpafest mellan två välspelande engelsmän. Gissning med hjärtat 13-11 i femte till Willstrop. Hjärnan säger 3-1 till Matthew.

Gustav Z sa...

Naah jag håller på Matthew!

Mycker mer atletisk och vackrare att se på tycker jag.

Gustav Z sa...

Å andra sidan så skulle det vara en rejält fet prestation av dig Draken att slå Shabana även om han har en dålig dag. Ganska gött att visa en av världens bästa att man inte kan komma till din borg och bara ställa ut skorna på banan.

Men jag tror kanske att det förblir en dröm:-)

Draken sa...

Ja om vi ser på hur de ser ut så har ju Matthew alla klart bättre attribut. Men snyggast vinner ju inte alltid. Vi får se i kväll. Kan nog vara läge att rensa schemat och sätta sig framför datorn. Damernas final kan också bli en kul match. Storskrällen Madeline Perry har nog inte skrällat klart.

Anonym sa...

Volley, or not to volley...
Avgörande ikväll blir troligen hur väl de offensiva spelarna lyckas kontra de defensivt lagda.
Tror Perry vinner om hon kan upprepa taktiken mot Waters; lågt bolltempo, tighta grundslag och snabba attacker när läge uppstår.
Grinham kommer försöka driva upp tempot och trycka ut Perry.

Willstrop å andra sidan behöver flytta runt Matthew med mycket volleyslag. Såg att "Jimbo" låg högt upp i banan mot Shabana - det behövs liknande offensiva takter ikväll.
Tror inte någon av spelarna lär få några "egyptiska junlklappar" av motståndaren...

Slutligen, appropå Shabana: en vinst är en vinst, oavsett motståndarens uppträdande.
Går man in på banan har man gett klartecken för att spela och då respekterar man sporten, publiken - och motståndaren - genom att göra sitt yttersta.
Undantaget är givetvis om en skada uppstår, vilket inte verkade vara fallet igår.

"Kvant 4-ever"

Gustav Z sa...

Draken, kan du inte skapa en rubrik bara för att ha ett disskusionsforum under kvällens final?

För en chat går inte få till på bloggen va?

MVH

Draken sa...

Kan pröva och se vad jag hittar okm inte lägger jag in en ny rubrik för kvällen om någon vill titta in där