onsdag 10 juni 2009

Lottning färdig! Med tider nu.

11 man var på plats till lottning och 5 bye var utdelade.

Kvalet blev (uppifrån och ned):
Tider kommer.

Ali Miski -bye
Christian Drakenberg - bye

Charles Sharpe - bye
13:00 Andre Wikström - Johan Kjellberg

14:00 Jonas Axelsson - Gustav Runersjö
Laurence Delasaux - bye

12:00 Filip Hansson - Carl-Johan Löfvenborg
Lucas Serme - bye

Ikväll blir det
18:00 Lucas Serme vs Löfvenborg/Hansson
19:00 Ali Miski vs Christian Drakenberg
20:00 Charles Sharpe vs Wikström/Kjellberg
21:00 Laurence Delasaux vs Axelsson/Runersjö

9 kommentarer:

Gustav Z sa...

Ouch!!

Axelsson-Runsesjö. Repris från Case, hoppas matchen idag blir lika spännande och jämn som då!

Kommer du hålla oss informerade med resultat och reportage Draken?

Draken sa...

Ska försöka komme rinte vara där på dan men ska försöka få info.

Gustav Z sa...

Vem vann egentligen av Axelsson-Runersjö?

På scoren står det Runersjö men det står att Axelsson skall möta Delasaux

Anonym sa...

Axelsson vann med 3-0. Runersjö startade starkt och Axelsson hade till en början svårt med Gustavs hårda cross, men det kom en del misstag från den yngre och det rann iväg. Trots 3-0 var det en ganska jämn match som lätt hade kunnat gå hela vägen till fem gem. Trots ganska jämna 3-0 var det nog dagens snabbaste match (gissar jag, det kändes så) med väldigt korta bollar.

Jag ser väldigt sällan squash på den här nivån. De matcher jag ser spelas antingen på låg division 3-nivå (herrar klass C/D) eller på världselitnivå (i form av nedladdade PSA-matcher). Det var kul. En sak jag la märke till är att spelarna ibland missar att be om let och istället hamnar i en svår försvarssituation för att de blivit tvungna att springa runt eller sträcka sig runt sin motståndare.

Över lag var det ganska ojämna matcher hittills idag. Alla slutade 3-0 och Runersjö-Axelsson var den mest jämna.

Mest ojämn var Löfvenborg-Hanson där den tidigare helt enkelt var klassen bättre. Hanson hittade inte riktigt längden och fick därmed springa väldigt mycket. Löfvenborg var knappt anfådd och lämnade inte banan i gempauserna utan stod och bollade med sig själv medan Hanson pustade ut och fyllde på med vätska.

Wikström-Kjellberg (3-0) var rätt bra. Båda spelarna såg ut att röra sig lika lätt och snabbt på banan men Wikström hade lite bättre längder och kunde styra spelet bättre. Och så kryddade han med några riktigt snygga nickshots.

Om ett par timmar börjar eftermiddagspasset. Det blir nog mer drag både på planen och på läktaren då.

--
N

Anonym sa...

Jag såg precis att jag hade fel, för de har publicerat tiderna på http://www.swedishsquash.se/scandinavianopen/draw.htm. Runersjö-Axelsson tog 25 minuter och Wikström-Kjellberg endast 15.

--
N

Draken sa...

Tack N för en utförlig beskrivning av matcherna på dan.
Hoppas biljetten var bra...

Anonym sa...

Det var den! Eftermiddagspasset var väldigt mycket bättre. Fler och bättre matcher.

Jag kände medlidande för Ali Miski. Jag hoppas han inte rest ända från Libanon bara för den här turneringen för att sedan bli utslagen direkt i kvalet.

Jag kände också visst medlidande med Axelsson som inte hade en chans mot den väldigt duktige engelsmannen Delasaux (med det franska namnet). Det kanske inte var Axelssons dag helt enkelt, men det var väldigt stor skillnad på de båda spelarna och Axelsson fick inte många bollar. Jag slutade titta vid 11-2, 11-0.

Sharpe-Wikström var dagens match. De båda var väldigt jämna. Wikström hade fler dödande slag, men också väldigt många fler missar. Det dröjde till tredje gemet innan Sharpe gjorde sitt första misstag. Femte gemet var en riktig nervpers. Det var nästan knäpptyst på läktaren. Ibland hörde man ett "oooh" eller ett "åååh!" men annars var det väldigt spänt. Vid 8-8 gav Romain stroke till Sharpe varpå Wikström vände sig till domaren och sa "Romain, inte vid 8-8 i femte!". Sedan spelade Wikström extremt försiktigt och hade väldigt god marginal till plåten. Det märktes att han verkligen inte ville göra ett misstag. Kanske var han en smula nervös. Den unge engelsmannen spelade på sitt spel och det räckte hela vägen för honom. Efter matchen hördes Wikström kommentera att hans insats varit "katastrofal".

Gustav Z sa...

Tack för referaten N.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色