måndag 25 maj 2009

Snabb replik!

15:59 la jag ut mitt bidrag.
17:35 kommenterade Bobo mitt bidrag
21:15 landade denna film i min inbox!
Undrar hur konversationen gick hemma i huset?

Solen sken och det var söndagkväll. Middagen var säkert på gång och skulle nog serveras på uteterrassen med sjöutsikt ölen låg på kylning perfekt helt enkelt...
"eeehh... jag ska bara....åka..iväg...och eeh..göra en sak...middagen får vänta lite detta är viktigt!"

Snyggt jobbat igen!
Omsträngningarna är dina i ett halvår!
Någon som slår Bobo?
Det är fler än 77 åtminstone riktigt imponerande.

Något för alla juniorer att ta efter.
Practice makes perfect!


8 kommentarer:

Gustav Z sa...

Ah det är så sjukt bra!!

Härligt att se hur racken bara åker i golvet efter och händerna i sidorna:-)

Någon som testat samma sak men bara köra backhand?

Bobo af E sa...

Ha ha... tack Gustav!

Som Draken skrev Practice makes Perfect. Jo visst, jag erkänner, var tvungen att lägga några timmar på träning. Har aldrig spelat med vänstern tidigare. Först kändes det helt omöjligt att ens träffa bollen men det gick ju bättre och bättre.

Och att förlora mot någon som står i jeans och kör när man tränat hårt kändes ju förnedrande :-) även om det råkade vara Sveriges bästa squashspelare... Så man fick offra en familjemiddag i solen.

Tror att det är mycket svårare att göra detta med backhand. Dels är backhand en svårare rörelse att göra med ”fel hand” och dels så är det lättare att trassla ihop racketarna. (Och för mig är det helt omöjligt eftersom en axelskada gör att jag inte kan slå backhand ens med högern.) Men det vore roligt att se om någon försöker.

Testa du Gustav! Practice makes Perfect!

Anonym sa...

*S* Riktigt kul skrivit... Hatten av för Bobo, riktigt imponerande. Angående backhand så har jag 42 på en minut... men återkommer efter med lite sommarträning. :-)
/"Asekåe"

Anonym sa...

Shit! grymt gjort.. testade men kom inte långt. bara att träna helt enkelt. Fråga till Dragan: är det ok att köra bollen i micro innan? /CJ

Draken sa...

Micro är helt ok om du tycker det hjälper...
A‭sekåe du får ta fram filmkameran så vi får se. du brukar inte vara så skygg så kom ut. Hoppas du nu tar hand om allt nu så sommarträningen blir hård på alla håll. Har en del grejer som kanske kan diskuteras om du vill.
Helge helge eller?

Anonym sa...

Ja helge helge!
Asekåe kommer från då Ola Jangbecker var 12-13 år och står o tittar på när jag o PIETER Sjösten spelar. Efter några minuter börja Ola snegla på en lottning från Spalding Cup där både Pieters o mitt namn står... Han tittar på oss o sedan lottningen. Detta gör han ca 10 gånger, fram och tillbaka alias en tennisåskådare. Sedan frågar han lite försynt. - "Heter du PLETTER?" Vi småskratta lite o sedan säger Sjösten –”Nej, jag heter Pieter!” Ok, säger Ola och ser lite nöjd ut. Sedan går det ytterligare 3 min innan man hör lillkillen igen (som då knappt nådde över räcket vid bakväggen) -"Hmm... Du!? Heter du Asekåe?" Jag o Pieter tittar på varandrar och undrar vad är det för UFO. Sedan säger jag - "Nej, jag kallas för Acke o det stavas med ck..." Förlåt Ola men du var ju inte så gammal :-)
/Asekåe

Gustav Z sa...

Haha, underbar kuriosa!

Jag tror micro hjälper, det är klart lättast när man är helt fräsch och bollen kanon varm. Själv låter jag Artur piska på den ett tag innan jag tar över.

Jonas sa...

Asekåe, jag har sparat en burk smisk åt dig ända sen vår förra final på Gärdet. Dags att öppna den nu?