onsdag 1 april 2009

Vad nu då?

Hur tänkte de nu?
Kolla det nya från förbundet.
Då blir det till att rösta.

HÄR

5 kommentarer:

Bobo af E sa...

Ännu tokigare idé har det Danska squashförbundet. Där har man dragits med ekonomiska bekymmer länge. Som en del av lösningen har man inför EM uttagningarna bestämt sig för att auktionera ut landslagsplatserna.

De femton högst rankade spelarna får delta i auktionen. Det lägsta budet för att få vara med i auktionen är 10 000 danska kronor. De fem som lägger högst bud blir uttagna.

Förbundet räknar med att få in mellan 50 och 100 tusen kronor på detta vilket finansierar en stor del av reskostnader och annat i samband med EM.

Så i Danmark gäller det att vara välbesutten om man vill nå toppen.

Anonym sa...

Det låter ju skitkonstigt. Men klubbarna kanske går in bakom sina spelare. Så du kanske det är ok. Hittade inget om det på deras sida bara var hittade du nyheten?

Bobo af E sa...

Läste just något ännu underligare. (Jag avslöjar mina källor imorgon...)

Idag har man haft uttagningarna i Norge. Eftersom EM spelas i Sverige och "Sverige och Norge har den relation vi har" så ville man skicka de smartaste spelarna.

Därför baserade man uttagningarna på kunskapstester. Endast de tio bästa spelarna inbjöds att delta. De fick namnen på de städer EM hållits i de senaste fem åren. Deras uppgift var att tala om i vilka länder dessa städer låg. De fem snabbaste skulle bli uttagna.

Dock var det ingen som klarade testet, trots mycket gott om tid. Inte heller när spelarna fick tillgång till Internet var det någon som klarade testet.

Den Norska förbundskaptenen har därför beslutat att dra tillbaka Norges deltagande i EM.

Synd.

Bobo af E sa...

Var inte det skitkonstigt?

Anonym sa...

ibland vill man verkligen veta vem som döljer sig bakom anonym, men det här var ju skitroligt. tack.

Artur