torsdag 16 april 2009

En sista finslipning

Det sista landslaget nu gör inför EM är att ha landslagsläger i Stockholm på Wasa Club under helgen som kommer 17-19 april.

Alla spelarna som nu kan (utom de som befinner sig utomlands) kommer nog vara på plats för att dels slipa lite på formen och även i några fall visa upp sig för att ta en av de 6 platser som finns till förfogande. Tror att herrkapten Larsson har några frågetecken som ska rätas ut tills på söndag då laget ska lämnas in på papper.

Det ska nog inte övas in några hemliga tricks eller magiska formler så att alla pass borde vara helt öppna både för den squashintresserade och möjliga spioner från ändra länder.

Om jag inte var en av de som skulle spela tror jag säkert att jag varit på plats på läktaren.

För att undvika att trampa på några ömma tår så kan jag redan nu säga att tiderna jag har är för herrarna. Båda lagen ska vara på plats vad jag vet men har bara fått "mina" tider.

Ta som vanligt chansen att komma ner och kolla/stötta/heja/ eller bara snacka lite med spelarna. Ingen av oss bits vad jag vet. Möjligen kan vara lite irriterad om bollen inte går dit jag vill.

Hoppas på dåligt väder så att fler av er kommer ned.

Helgens schema:

Fredag 17 mars

Kl. 17 00 Samling
Kl. 18 00 – 20 00 Träning

Lördag 18 mars

Kl. 09 00 – 12 00 Träning
Kl. 12 00 – 14 00 Lunch
Kl. 15 00 – 17 00 Träning

Söndag 19 mars

Kl. 09 00 – 12 00 Träning

Ses i helgen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Please look at www.squash360.com for the latest coverage of the PSA TV & Web rights process.

Tell other PSA Pros, add a comment under one of the articles.

Thanks,

Shawn

PJealcloeb sa...

Det är nog ingenting jag rekommenderar, men om det är publiktillströmning som är målet så kan ju båda lagen ta och testköra den nuvarande landslagsdressen.

Det skulle om inte annat bli lite "drag runt tillställningen", fniss!