lördag 15 november 2014

Jonas Cup 2014

Squash är riktigt kul. Alla säger det. Idag va en lång dag för egen del. Både skötte allt på hallen där det spelas Jonas Cup samt spelade själv i tävlingen.
Har dock lite hjälp av en superman (tack N) och en mamma som ordnade med mat till alla spelare. Men det tar på att då dels se till att alla matcher flyter och att samtidigt se till att hallen hålls i skick och städa och fixa samtidigt som man ska koncentrera sig på sina egna matcher.  Men det går rätt bra. Får gå in i bubblan när det närmar sig match och sätta på autopiloten.
För egen del blev det två matcher enkelt på pappret men det gäller att göra det enkelt och även om det kan ha sett relativt lugnt ut så gäller det att förbereda sig. Först match mot Jesper Skarman och lyckades ta mig igenom med bara 8 förlorade bollar på tre game. Senare Björn Angtoft med 11 förlorade bollar. Båda matcherna relativt lika. Lyckades komma framför och båda spelarna lät mig styra. 
Två spelare som stod ut idag. Först Tor Christoffersen som knep första game mot Hult och förde stundtals spelet. Kul att se när de yngre vågar spela och försöka istället för att bara spela med. Sen Babra som gör comeback på svensk mark. Han har varit bortrest och tränat mycket. Det syns. Först vinst mot Aryan Ahmed och sen en tuff match mot Ramus Hult där han ledde både 1-0 och 2-1 och hårda game hela vägen utom sista där det rann ifrån. Men kul att se. Mer sånt.
Finaler imorgon. Kom gärna och titta.
Tider se 
http://squashse.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=15EF189F-0384-4DC6-9800-7E33A9CE735A

Inga kommentarer: