måndag 3 december 2012

Stefan Adamsson!

Världsmästare i Racketlon! Inte helt om squash kanske men känns ändå som om Stefan Adamsson är mest "vår" i squashfamiljen. (squash som jag tror är hans starkaste gren). Så otroligt stort och kul att se VM-finalen som sändes på TV4sport i lördags.
Stefan som är ett föredöme på alla plan och har kämpat på länge vilket då gav frukt i helgen.
Kylan i alla lägen under finalen var otrolig och stod själv och hoppade framför TV:n på hallen då jag var tvungen att jobba under lördagen och inte kunde vara på plats.
Kunderna hamnade lite i skymundan och tur att telefonsvararen funkar....
Grunden las under squashen (21-3) sen avgjordes allt under tennisen och känslan då Kasper Jönsson slog sin andraserve i nät och gav Stefan de 14 poäng som behövdes för att bli mästare var oslagbar. Armar och racket i skyn och tror jag så en eller annan tår också.
Stort grattis till guldet Stefan och vi lär synas till helgen under elitserien.
Är det någon som har länkar till ev film från finalen så dela gärna med er.
Se alla resultat HÄR
Världsmästare smaka på det bara! Stort!

1 kommentar:

Peter Bryttne sa...

Ja, inte faen kunde jag tänka mig en mer värdig och go kille som världsmästare! Härligt!
Hoppas någon har filmen och kan lägga upp den på YouTube omgående då jag missade den.
JÄTTEGRATTIS till Stefan!!
Åsså grattis till Enskede som återigen har bevisat att dom kan det som få andra kan - Arrangera en riktigt riktigt stor tävling! Ni skall vara förbaskat stolta!!
Att ni som jobbar där dessutom är så härligt goa människor gör ju inte saken sämre. Vill ni uppleva en stor hall där man lyckas skapa familjär känsla - åk till Enskede Racketcentrum.