fredag 13 april 2012

Sista chansen

Imorgon startar Malmö Open (se lottning HÄR) som är sista tävlingen innan uttagningen till lag-EM.
En hel del spelare är nere i Malmö för att ta chansen att visa upp sig för att ta en plats i laget.
Det kan bli en hel del intressanta matcher. Undre halvan ser tyngst ut med Christensson-Babra i första omgången som kan bli bra. Aryan Ahmed är också riktigt sugen på att visa en bättre sida än senast i Intersquash Junior Cup kanske han kan ta sig till andra omgången.
Sen då troligen match mellan Christensson-Löfvenborg i andra omgången som kanske blir väl avgörande för uttagningen på måndag. Semin efter också på undre halvan lika så. Sebastian Victor lär ta sig dit och matchen mellan honom och Christenson/Löfvenborg blir något att bita i.
På övre halvan lär vi få se semi mellan Hult och Larsson som kan bli kul. Larsson brukar spela bra mot Hult och spelar på hemmaplan.
Kan bli en hel del kul matcher som sagt.
Lycka till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klevard skadad??

Bryttne sa...

Jättegrattis Sebbe!
Hoppas detta blir en av många fina skalper framöver. Ner på kontinenten och möt riktigt häftigt motstånd. Får man rekommendera Set Squash i Marseille t ex. Ta med dig några träningshungriga och dra dit. Ta med Sjösten också, med hans härliga positiva galenskap kommer ni att få många goda vänner därnere. Låt mig få säga att jag tror att Pieter kanske kan vara den person vi saknat i Svensk Squash. Positiv, full av känslor och liv, kunnig och tror jag med ambition och förståelse för hur unga människor fungerar. Jävla bra kan det bli! Men det kommer att krävas MYCKET jobb!!
Pieter - glöm inte av att det finns ett gäng fd internationellt riktigt gångbara gamlingar som förtjänar att användas på olika sätt. Jan-Ulf, Kvant, Hellström, Forslund, Wahlstedt (med kontakter i USA) osv. Det borde ju heller inte vara omöjligt att få lite utbyte med Egypten - eller hur BolBol och bröderna?

Avslutningsvis: Finns det någon bra idé om hur vi kan hedra den nyligen bortgångne squashentusiasten och eldsjälen Peter Fendert? Vi är så få att vi borde kunna göra något synligt när något så här tragiskt inträffar.

Christian Drakenberg sa...

Peter här finns något som Intersquash samlar in till!

Hej alla!

Ett stort tack till alla som närvarade igår. Vi uppskattar verkligen att så många dök upp och är övertygade om att Peppe log ner mot oss alla.

För att hedra Peppes minne har vi beslutat att köpa ett träd som för alltid kommer stå i Peppes namn på Kungliga. Detta träd kommer för alltid att stå på Kungliga och kommer för alltid att vara synligt då vi har fått en riktigt fin plats med hjälp av VD:n på kungliga något vi är väldigt tacksamma för. På så sätt kommer Peppe för alltid vara med oss.

Om det är någon som känner för att bidra med vilken summa som helst för detta träd skulle vi uppskatta det. Ni kan skicka pengarna till Intersquash Clubs konto:

Bankgiro: 602-9334
Plusgiro: 392911-2

Som de flesta har förstått så var Peppe ovärderlig för oss som vän, lärare och pappa. Vi hoppas så många som möjligt hjälper oss att hedra hans minne.

Stort tack för alla bidrag! För mer info kontakta mig eller Adel på 6617570

Mvh

Bolbol & Adel

Bryttne sa...

Tack skall du ha!
Må väl