onsdag 27 april 2011

Nickshot of the day!

Dagens match mot Schweiz blev inte riktigt som väntat. Se alla resultat HÄR
Ingen av oss spelade direkt bra. Såg mest Romains match då det var på min bana.
Romain spelade stabilt men inte bra men vann med klara 3-0.
Rasmus hade lite för tufft motstånd men kämpade på bra mot N Müller men fick ge sig med 0-3.
Gustav förlorade lite överraskande mot P Reiko. Reiko spelade dock riktigt bra enligt de som såg honom. Gustav hade gamebollar i första men förlorade sedan det 0ch sen i tre raka. (såg inget av den matchen då jag spelade samtidigt).
För egen del spelade jag inte heller bra lite krampaktigt och förlorade första men kämpade sedan hem två game innan min motståndare fick beslutet från sin coach att inte kämpa mer i sista då de redan hade vunnit.
Kändes som att alla fyra spelare hade lite nerver utanpå och att det i samband med att alla banor som vanligt på alla EM blir otroligt varma och studsiga. (man lär sig aldrig...). Men i morgon är det en ny dag och alla tar med sig lärdomen från idag.

Detta betyder att vi kommer tvåa i gruppen och på banorna bredvid spelade Irland-Danmark där Danmark vann de två första matcherna men danskarna beslutade sig sedan för att slå bollen antingen i taket eller golvet då de inte ville spela mot oss imorgon (kan också vara så att de tyckte att de undviker Finland och hamnar på Spaniens sida). Intressant att se hur snacket gick hos danskarna i gamepausen. Det kändes helt klart som danskarnas förbundskapten F Busi ville att Rasmus Nielsen skulle försöka vinna vilket även Rasmus ville men majoriteten av de andra spelarna tyckte annat så då blev det läggmatch istället. Mycket till Busis besvikelse. Helt klart likt ett sjörövarmyteri som slutade i att Busi slängde penna och papper.
Det skulle vara intressant att höra vad han sa till dansk TV (de har ett team på plats för att filma dem under veckan) i intervjun direkt efter matchen.
Detta betyder att vi möter Irland imorgon 14:00 på banorna 1 och 2 som tyvärr inte har någon LIVE-stream men tror det trådlösa nätet funkar där nere så kan har vi tur och kan sända lite.
Nu börjar det och nu är det bara vinst som räknas om vi ska vinna turneringen.

Just det "Nickshot of the day" var det också. Pieter Sjösten som satt på den vänstra banan och coachade Rasmus var helt ovetande om den boll som kom från Romains bana. Romains mostståndare slog i plåten och bollen flög rakt ut från banan rakt mot toppen av huvudet på Pieter och studsade sedan direkt i exakt vinkel tillbaka på banan. (Pieter fattade inget utan trodde att Thomas Troedsson hade klappat till honom i huvudet) Så "Nickshot of the day" går till bollvirtuosen och förbundskaptenen Pieter Sjösten även om han själv var helt ovetande om vad som hände.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, det nickshotet hade jag gärna sett! Synd att ingen fick det på film. Det hade varit en given youtube-hit.