onsdag 4 november 2009

Framsidan rockar!

Nästan alla är på plats i herreliten till helgens tävling i Göteborg på Sveriges framsida. Team Göteborg som alltid levererar när det gäller tävlingar. Trots vissa förseningar när det gäller lottning och tidsschema (vilket i och för sig gjorde att prissumman höjdes. Dubblar de igen kan jag vänta med lottningen till fredag inga problem...) så har de nu fixat med gratis mat och även direktsändning av VM-finalen från Kuwait. Bara en sådan sak.

Upp mot nästan 100 deltagare kommer att göra detta till en mycket bra tävling. Några fler av damelitspelarna hade varit perfekt men man kan inte få allt.
Herrelitklassen har som sagt alla på plats utom några undantag. Det är inte helt vanligt men riktigt kul.
Starka spelare även i de lägre klasserna.
Tänkte ta upp en ny tipstävling där det gäller att hitta vinnare i alla klasser. Vinnaren får priser från Dunlop och Ashaway. Skicka in tipset på vinnare i alla klasser till christian@squashdraken.net för att vara med.
Så kolla in alla lottningar och tänk till. Tips tom lördag morgon tas emot. Se www.tgsk.se för lottningar.
Ses i Göteborg ni som ska dit. Ska bli riktigt kul.

1 kommentar:

Gustav Z sa...

World Open:

Kul att Deryl Selby som var Aberdeens kugge under ECC i Gbg lyckades ta sig till kvartsfinal i World Open genom vinst över Mohd Azlan Iskandar i en match som pågick över 135 minuer. Ni som minns hans match mot David Bianchetti håller nog med om att han verkar vara en man som gillar dramatiska drabbningar.

Tyvärr för Selby tog det sen slut mot finalklara Amr Shabana.